Resultaten 1 - 4 van 4 voor rauwe melk in 0.061 sec.
Regio ASTURIE EN DE VOLKSDRANK SIDRA, Hoofdstad OVIEDO
... en verwerken ze de melk persoonlijk tot kaas. De bedrijven voldoen weliswaar aan de moderne hygiënevoorschriften, maar aan de receptuur veel gevallen niets veranderd. Men gebruikt rauwe melk en verkoopt ... de streek rond Cabrales en Peñamellera Alta en wordt van drie verschillende soorten melk gemaakt. Rauwe koemelk wordt wisselende hoeveelheden aan geiten- en schapenmelk toegevoegd, verhit en door ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
Castilië, CULINARIA CASTILLA-LA MANCHA
... 500.000 dieren geven per jaar 25 miljoen liter zeer vette, geurige, weinig zuur bevattende melk, waarvan ongeveer tweederde naar de productie van manchego vloeit. Het maken van de kaas ... te mogen voeren, 9650; mag de kaasmaker alleen rauwe melk gebruiken. Het merendeel van de manchego-kazen wordt tegenwoordig echter van gepasteuriseerde melk gemaakt moderne bedrijven, waar staal en kunststof de ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
Mahon kaas van Menorca - Balearen.nl
... beste kwaliteit kopen die gemaakt van rauwe melk. De smaak en het aroma zijn vele malen beter dan de Mahà n-kaas die wordt gemaakt van gepasteuriseerde melk. Mahà n-kaas kan op ...
balearen.nl Lees verder |
Souvenirs van Menorca - Balearen.nl
... kaas koopt u rechtstreeks de kleine kaasmakerijen (meestal met een eigen rijpingsmagazijn) van Alaior. Voortreffelijk rauwe melk bereide producten van kaasmakerijen La Payesa en Torralba. De heerlijk aromatisch geurende kaas er de ...
balearen.nl Lees verder |