Resultaten 1 - 3 van 3 voor gebraden vlees in 0.090 sec.
Sevilla, Hoofdstad Van Andalusie
... straatjes vermengt de geur van de paarden zich met de aroma uit de honderden kramen gebraden vlees, geroosterde sardines, groenten en kruiden, zoetigheid en sherry. Men verkoopt er gefrituurde visjes, gevulde Gordales ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
De gastronomie van Salamanca
... Embutidos (soort worst) en carnes asadas (gebraden vlees) De provincie Salamanca staat bekend als een uitzonderlijke plaats de productie van worsten en vlees. Onder een verscheidenheid aan producten, belichten de chorizo. Een gemeenschappelijk kenmerk gedeeld met de rest van de Castiliaanse regio het gebraden vlees, waaronder de varkens ...
universpain.com Lees verder |
Culinaria Aragon
... miljoen lammeren vormen het culinaire vlaggenschip van de streek. Ternasco de Aragón (zuiglam uit Aragon) vlees van lammeren van de inheemse rassen Rasa Aragonesa, Roya Bilbilitana Ojinegra. De volwassen schapen ... (ternasco asado al espeto), ingewreven met zout en knoflook. Een andere klassieker -in de oven gebraden lam (cordero asado)- wordt meestal bereid met wat zout, knoflook en reuzel en wordt ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
|